Een showroom beginnen in deze tijd je lijkt wel gek!!!!!

Dat is wat de meeste mensen zeggen, maar het liep allemaal anders dan verwacht. Het begon allemaal in 2010 met een kleine ruimte in een verzamelgebouw op de Ambachtsstraat 2a. Na een jaar zijn we al verhuisd naar nummer 3, omdat die ruimte wat groter was zodat er hier klanten ontvangen konden worden. We konden de klanten hier goed helpen door middel van een kleine showroom en de mogelijkheid voor elke klant een mooie 3D tekening te kunnen maken. Op deze manier willen we de klant alvast een beeld geven van hoe het kan gaan worden als de klus geklaard is. Intussen zijn we weer verhuis en dit keer naar Ambachtsstraat 7, dit omdat we de klant hier meer kunnen laten zien en optimaal kunnen helpen!

Toen in 2012 bekend werd dat het pand op nummer 2a verkocht was en gesloopt ging worden, kwam één van de oude buren naar me toe met een voorstel. Het voorstel was of ik samen met hem een pand zou willen huren, omdat alles wat te huur stond te groot was voor hem alleen. Mijn reactie was positief mits de prijs goed was uiteraard. In Augustus 2012 kregen we de sleutel van het nieuwe pand op nummer 7 en zo zijn we hier dus beland.

We zijn snel gaan klussen en hebben nu een erg mooie showroom met vier keuken opstellingen, 2 complete badkamers en enkele losse items waaronder voorbeelden van keukenseurtjes, aanrechtbladen en tegels. Het mooie van de showroom is dat we de mogelijkheid kregen gebruikskeukens neer te zetten. Dit houdt in dat we dus enkele dingen aan konden sluiten zodat we dit aan u kunnen laten zien wat normaal niet mogelijk zou zijn. Ook kunnen wij u ontvangen en een fraaie 3D tekening maken waar u bij bent, waardoor u zelf met suggesties kan komen tijdens het ontwerpen van uw eigen project.

Graag ontvangen wij u geheel vrijblijvend in onze showroom en vertellen wij verder wie we zijn en wat we kunnen.

Merken waar we mee werken zijn:

LOGIX keukens
BOKMERK achterwanden
HSK, SYSTEM SHOWER, LOOOX, VILLEROY & BOCH en alle andere bekende merken in de badkamer

PROJECTEN

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..