Keuken & Badkamer Studio.

 

Keuken & Badkamer Studio is ontstaan door het verlangen om mensen nog meer te laten zien van ons aanbod en ons werk. Voordat Keuken & Badkamer Studio een realiteit werd hebben we twee kleine showrooms gehad op verschillende locaties. Echter hadden we de indruk dat we mensen meer konden bieden.

 

Nu hebben we ervoor gekozen om Studio te maken waarin we mensen meer variatie te kunnen laten zien en mensen kunnen inspireren met de opstellingen en producten die we nu kunnen tonen. We hebben er veel werk in gestopt zodat men kan ervaren wat de kwaliteit van ons werk is en kunnen zien wat er allemaal mogelijk bij het renoveren van keukens en badkamers. 

 

Onze sanitair afdeling van ruim 200 M2 is ingedeeld met verschillende opstellingen van complete badkamers, echter hebben we ook een geruime keuzen aan meubels, kasten, douchewanden, toiletopstellingen en tegelvoorbeelden. We hebben de sanitair afdeling sinds 2018 al staan en zijn ondertussen niet gestopt met het vernieuwen van het aanbod om bij te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van sanitair. 

 

Uiteraard hadden we dit nooit alleen kunnen doen en we zijn daarom ook erg dankbaar dat onze leveranciers ons hierin hebben kunnen ondersteunen om samen tot dit resultaat te kunnen komen. Een aantal merken waar we nauw me hebben samengewerkt zijn: Geberit, Sealskin, SanSwiss, Hüppe, Looox, Thebalux, Dansani, Grohe, Paffoni. 

 

Hiernaast hebben we ook nog een deel van de showroom ingevuld met keukens. Deze ruimte is door het vernieuwde aanbod op het moment in verbouwing. We hopen hier voor het eind van 2020 nog mee klaar te zijn. Wel hebben we nog een aantal opstellingen staan en kunnen we digitaal een tekening maken om u inzichtelijk te maken wat allemaal kan en hoe uw nieuwe keuken eruit zal gaan zien. Ook kunnen we de keukens wel gewoon leveren. Een aantal merken waar we mee samenwerken in de keukenafdeling zijn: Kuhlmann maatwerk keukens, Quooker, Bosch, Atag, Pelgrim, Dekker keukenbladen.

 

Hiernaast kunnen wij ook andere merken leveren en kunnen we ook grote tegelvloeren maken zoals ook te bewonderen is in onze Studio. 

 

U kunt op de website alvast een idee opdoen van hoe onze showroom eruitziet en u kunt ook altijd een afspraak inplannen via de telefoon of op zaterdag bij ons binnenlopen.

 

We zien u graag tegemoet en hebben de koffie al klaar staan.

 

Team Keuken & Badkamer Studio

PROJECTEN

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..