Grote Verbouwingen

Er is aan ons gevraagd of wij een hele binnenhuis verbouwing en een aanbouw kunnen plaatsen. Omdat wij nauw samenwerken met een netwerk van verschillende bedrijven konden wij dit doen. Door deze samenwerking hebben we overal kennis over en kunnnen we elke klus klaren en dus ook zo'n grote als deze. We hebben hier met zijn allen veel plezier gehad aan deze grote klus omdat sommige dingen nieuw waren voor enkelen, en we hebben ook veel van elkaar kunnen leren door de samenwerking. 

Hieronder kunt u enkele foto's bekijken van onze voortgang.

Momenteel zijn we bezig met het verbouwen van een pand waar een pannenkoeken restaurant in gaat komen in de zeer nabije toekomst. We hebben al eerder voor deze klant gewerkt toen Bungel Land in Rotterdam werd opgericht. Dit is van dezelfde eigenaar. Wij hebben de opdracht gekregen de volgende werkzaamheden te verrichten:

  • Al het leidingwerk aanpassen aan de nieuwe plannen.
  • Al het tegelwerk in onder andere de keuken, de toiletten en de wanden van deze ruimtes.
  • Al het sanitair leveren en plaatsen.
  • Afzuigkap installeren met automatische stop, dit betekend dat zodra de afzuigkap uitstaat er ook geen gas meer beschikbaar is voor het gasfornuis, dit alles wegens de veiligheid.

Hieronder ziet u een aantal foto's van het proces en hoever we nu zijn.

Wij verzorgen ook winkelverbouwingen van kleine tot middelgrote winkels.

Onlangs hebben wij wat gedaan voor de firma KAMERA EXPRESS deze firma is gevestigd in capelle a/d ijssel, amsterdam en antwerpen.

Voor de locatie capelle a/d ijssel hebbenn wij de toiletgroepen gemoderiseerd en een luichtcirculatie aan gebracht in de kantoren.

Voor de locatie antwerpen was de verbouwing een stuk groter daar hebben we een extra klanten toiletruimte gemaakt indelinge gewijzigt en de winkel ruimte vergroot. De ruimte hebben wij met latex gespoten en in de gehele ruimte lamintaat gelegd. De tussen wand hebben wij verwijderd nadat we de ruimte achter de huidige winkelruimte compleet hadden opgeknapt met nieuwe presentatie kasten en schilderen in de huisstyle kleuren.Ook een ruimte die voor foto studio gebruikt kan worden en of voor workshops is heheel gechilderd en gerenoveerd. De achterste ruimte word gebruikt als foto gallery waar elke fotograaf zijn werk kan laten tonen. Ook deze ruimte is door ons gerestyled.

Hier onder ziet u een aantal foto's hoe het is geworden.