Nieuw in onze showroom

In de aanbieding wegens verkeerde bestelling van de leverancier!

Doordat onze leverancier een verkeerde bestelling geplaats heeft hebben wij nu een geweldige aanbieding! 
We hebben een bad van Whirlpool te koop. Het bad is 200x90 cm en heeft een badvulsysteem en zoals u op de afbeeldingen kunt zien is het voorzien van vele extra functies.

Het bad is nu afgeprijsd van: €5695,-- excl. BTW
Naar nu:    €2250,-- excl. BTW

Dansani Badkamer Meubelen

Als nieuw merk hebben wij nu in de showroom hangen: Dansani.

Dansani biedt een mooi en uitgebreid assortiment aan badkamer meubelen, wasbakken, spiegels en alles wat u verder nodig kan hebben in uw badkamer. 
Wij hebben nu een aantal opstellingen van Dansani hangen die u kunt komen bekijken om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer.
 

Design Radiatoren

Bent u de standaard handdoek radiator even zat? Dan hebben wij voor u de nieuwste design radiatoren van HSK en Vasco. 

Hieronder een aantal voorbeelden van radiatoren die wij in de showroom hebben hangen.
 

Nieuwste trend in de badkamer!

Staat uw bad eigenlijk alleen maar in de weg en wilt u een veiligere manier om uzelf te wassen? Dan hebben wij de oplossing!! Met deze nieuwe super veilige XXL douche kunnen we uw bad vervangen door deze veilige douche en dat ook nog is in slechts één dag! Deze douchekabine is zeer toegankelijk en is zo ontworpen dat u niet uit kunt glijden. Nu te bezichtigen in de showroom.

Nieuwste trend in de keuken!

Bij een achterwand voor uw keuken is het altijd lastig te beslissen wat u daar nou mee moet...
Dat is nu voorbij! Met de aluminium achterwanden van BOKMERK is deze beslissing erg makkelijk geworden. Deze achterwanden zijn hitte bestendig, kras en slagvast, vingerafdruk bestendig en na het schoonmaken zijn er geen strepen te zien! Er is keuze uit een uitgebreid standaard kleuren pakket en als u graag een andere kleur wil dan kan uw gekozen kleur speciaal ontwikkeld worden voor u.

Kom daarom snel langs zodat we u kunnen helpen het werk in de keuken gemakkelijker te maken en geef uw keuken gelijk een chique uitstraling.

Voor meer informatie: www.bokmerk.nl